برق. قدرت. کنترل. الکترونیک. مخابرات. تاسیسات.

دایره المعارف تاسیسات برق (اطلاعات عمومی برق)

امواج مایکروویو و فر مایکروویو در حال کشتن مردم است ! بی اطلا‌عی مردم از مضرات‌ اشعه‌ها

MICROWAVE COOKING is Killing People!

امواج مایکروویو چیست؟

این امواج مانند نور مرئی از جنس امواج الکترو مغناطیسی هستند که فرکانس بسیار بالا و طول موج بسیار کمی دارند تمام امواج رادیویی ، مادون قرمز ، نور مرئی ، موبایل ، رادیو ، ماهواره ... از جنس امواج الکترو مغناطیسی هستند و فرق آنها در فرکانس و توان تشعشع آنهاست.

امواج مایکروویو در مسیر حرکت خود یا پس از برخورد با ماده انعکاس پیدا می کنند یا عبور می کنند و با جذب ماده می شوند. این امواج اگر به سطح فلزات برخورد کنند، منعکس خواهند شد، از شیشه و پلاستیک عبور می کنند و موادی که حاوی آب هستند مانند غذاها و بدن انسان انرژی این امواج را جذب می کنند.

مایکروفر چگونه کار میکند؟

در مایکروفر یک وسیله بنام مگنترون Magnetron وجود دارد که این امواج را تولید میکند این امواج با فرکانس 2450 مگاهرتز ایجاد می شود و در فضای مایکرو فر پخش می شود و توسط دیوار فلزی آن منعکس شده و روی ماده غذایی متمرکز می شود . مولکول های آب درون غذا دارای دو قطب مثبت و منفی هستند و زمانی که در معرض امواج ماکروویو قرار می گیرند، با همان فرکانس امواج شروع به نوسان می کنند و مرتباً جهت قطب مثبت و منفی آنها جابه جا می شود. مولکول ها حدود میلیون ها بار در ثانیه نوسان می کنند و در حین حرکت به مولکول های اطراف شان برخورد می کنند. درنتیجه به علت اصطکاک دمای ماده غذایی به سرعت بالا می رود.

بسیاری از محقق ها معتقدند که امواج ماکروویو آن قدر انرژی دارند که بتوانند ساختار مولکول های غذا را تخریب کرده و موجب سرطان شوند.وقتی که امواج مایکروویو به مولکول های مواد غذایی برخورد می کنند باعث پاره شدن و تغییر ساختار آنها شده و ماهیت آنان را تغییر میدهد و سپس شما این مولکول هایی را که مثلا دیگر مولکول پروتئین نیستند را می خورید و بدن شما یک مولکول ناشناخته را دریافت کرده و بعدا تبدیل به بافتهای سرطانی در قسمتهای مختلف بدن می شود.

در ضمن خود امواج مایکروویو مانند امواج موبایل ، آنتنهای موبایل هم در صورت قرار گرفتن شمادر طولانی مدت باعث پاره شدن رشته های " دی ان ای" DNA بدن شما می شود و فرزندان ناقص الخلقه و .... ایجاد خواهد شد...

از آنجایی که بدن انسان نیز حاوی آب است، می تواند امواج ماکروویو را جذب کند. قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم امواج ماکروویو می تواند موجب سوختگی های عمیق بافتی و آب مروارید شود. البته تمام اجاق های نشتی امواج دارند و این بسیار خطرناک است. اما اگر دستگاه ماکروفر شما قدیمی باشد، یا قفل آن خراب باشد یا ضربه دیده باشد، ممکن است در آن به خوبی بسته نشود و در حین روشن بودن دستگاه، اشعه های ماکروویو به بیرون نشت کنند که در اینصورت کار شما تمام است!

آیا از خود پرسیده اید چرا انواع سرطان ها بتازگی و بشدت افزایش پیدا کرده است؟

بیش از 90% از خانه‌هاى آمریكایى میكروویو را دارند و براى آماده‌سازى غذا از آن استفاده می كنند. براى اینكه میكروویو خیلى مناسب كار آنها را راحت كرده است. البته مردم فكر می كنند چون دولت جلوی مایكروفر را نمی گیرد پس خوب است! مثل سیگار چون دولت آن را تولید می كند و جلوی آن را نمی گیرد پس حتما خوب است !

مرگ یک بیمار با تزریق خون مایکروویو شده

در سال 1991 در ایالت اکلاهما در خانم Norma Levitt پس لز تزریق خونی که با دستگاه مایکروفر گر شده بود تا به بیمار تزریق شود مرد. خیلی ساده این اتفاق افتاد امواج مایکروویو باعث تغییر ماهیت مولکول ها و گلوبول های خونی شده بودند!

در مورد شیر هم همین اتفاق خواهد افتاد در صورتی که شما شیر خود رابا مایکروویو گرم می کنید بدانید که نوشیدنی سمی می خورید که کم کم جان شما را خواهد گرفت .


7 دلیل برای اینکه دستگاه مایکروویو خود را به سطل آشغال بیندازید.

1- استفاده از غذاهای مایکروویو شده باعث کاهش حافظه و لطمه به مغز می شود.

2- بدن انسان نمی تواند مولکول های پاره شده در جریان مایکروویو را در متابولیسم بدن شرکت دهد .

3- تولید هرمورن های مردانه و زنانه دچار اختلال می شود.

4- اثر خوردن غذاهای مایکروویو شده در بدن ماندگار است.

5- مواد غذایی و معدنی بشکل سالم و طبیعی به بدن نمی رسند.

6- غذاهای مایکروویو شده باعث ایجاد انواع سرطان ها می شوند.

7- غذاهای مایکروویو شده باعث کاهش و اختلال سیستم دفاعی بدن می شوند.

برای مطالعه منابع انگلیسی می توانید اطلاعات بسیار زیادی در اینترنت پبدا کنید.


این سوال رو دیدم كه خیلی ها پرسیده بودند در جستوجوهای اینترنتی خودشون: فرق مایكروفر با مایكروویو چیست؟جواب: مایكرو فر خانگی دستگاهی است كه با امواج مایكروویو كار میكند.

امواج الکترو مغناطیسی دارای بسامد ۳۰۰ مگاهرتز (یک میلیون ارتعاش در ثانیه) تا ۳۰۰ گیگاهرتز (یک میلیارد ارتعاش در ثانیه) ریزموج نامیده می‌شوند.

از این امواج در ماکروفرها برای گرم کردن غذا و در تلفن‌های همراه، فرستنده‌های میکرو، شبکه‌های اینترنتی بی‌سیم و تلفن‌های بی‌سیم، برای انتقال اطلاعات استفاده می‌شود.

برای جلوگیری از اختلال در تبادل اطلاعات، همواره از محدوده فرکانس‌های خاص (به عنوان مثال ۹/ ۰ تا ۸/ ۱ گیگاهرتز) استفاده می‌شود.

برخی از این محدوده‌ها، همان محدوده‌ای هستند که بخشی از اعصاب دستگاه عصبی انسان در آن فعالیت می‌کند. این همان نکته‌ای است که منتقدان استفاده از تلفن همراه بر آن انگشت می‌گذارند.

نتایج یکی از بررسی‌های درون‌سازمانی اداره فدرال آلمان برای حفاظت در برابر امواج نشان می‌دهد که روز به روز بر تعداد کسانی که از دست ریزموج‌ها می‌گریزند، افزوده می‌شود.

ریزموج‌ها (Microwave) دمای محیط را بالا می‌برند. امواج مخابراتی موجود در فضا نباید در حدی باشند که دمای بدن شهروندان را، به‌طور متوسط، بیش از یک درجه افزایش دهند.

شرکت‌های مخابرات موظف هستند شدت امواج فرستنده‌های خود را در حدی نگه‌دارند که آسیبی به سلامت افراد نرسد.

دانشمندان مؤسسه ماکس پلانک آلمان در یک تحقیق دریافتند که دمای سلول‌های در معرض ریزموج‌ها تا ۱۰۰ درجه افزایش می‌یابد.

آنان بر این عقیده‌اند که چنین امری بر جریان خون نیز تأثیر می‌گذارد. پس از یک تلفن کوتاه - حتی اگر شخص، خود با تلفن صحبت نکند - گلبول‌های قرمز چنان ناکارا می‌شوند که از انجام وظایف بیولوژیک خود باز می‌مانند و در نهایت آثاری هم‌چون خستگی، عدم تمرکز، ناآرامی، سوت کشیدن گوش‌ها، آلرژی یا عفونت‌ها می‌توانند بروز می‌کنند.


اینم نظر مخالفش

نتیجه گیری با شما

 همه چیز در مورد ماکروویو؛ اجاق مدرن آشپزخانه

ماکروویو یکی از وسایل مدرن آشپزخانه است که امروزه تقریبا در بیشتر منازل وجود دارد. سرعت بالای طبخ غذا مهمترین دلیل استقبال از آن است.

البته اگر خانم خانه شاغل باشد، اهمیت استفاده از مایکروویو دوچندان هم می شود؛ زیرا وقتی او خسته از محل کارش به خانه برمی گردد، به جای این که ساعت ها مشغول پخت غذا شود،

فقط چند دقیقه ای را صرف این کار می کند. با این حال، علاوه بر طعم متفاوت در مایکروویو و اجاق گاز، باید به نکاتی نیز درباره سلامت انسان و غذا توجه داشت تا استفاده از مایکروویو هیچ مشکلی ایجاد نکند.

میکروویو که به اشتباه مایکروویو خوانده می شود، از ترکیب دو واژه مایکرو یا میکروMICRO به معنی کوچک و ویوWAVE به معنی موج تشکیل شده است و به معنای امواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا می باشد.

فرکانس چنین امواجی، بین ۳۰۰ مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می تواند باشد. برد چنین امواجی کوتاه بوده و در حد چند متر است، ولی میزان نفوذ آن ها نسبتا بالا است و از درون ابر و غبار عبور می کنند.


هرچه فرکانس بیشتر باشد، شدت نفوذ بیشتر برای برد امواج، کوتاه تر می شود. به عنوان مثال هرچیزی که درمجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق های میکروویو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تأثیر ارتعاشات قرار می گیرد.

درحالی که اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهد یافت.

امواج دارای طول موج کوتاه، هنگام برخورد به ماده، چنان موجب ارتعاش و تغییر قطب های منفی و مثبت موجود در آن می شوند که این جنبش بالای مولکول ها موجب به هم خوردن شدید آنها و ایجاد اصطکاک در مولکول ها و درنهایت سبب گرم شدن آن ماده می شود. در این میان نقش آب در درون ماده غذایی بارزتر است.


زیرا مولکول های آب که قطبی هستند (همچون دیگر مولکول های قطبی) بیشتر تحت تأثیر نوسانات قرارگرفته و به شدت شروع به جابه جایی در محل خود می کنند. به همین دلیل هرچه غذا رطوبت بیشتری داشته باشد سریع تر تحت تأثیر این امواج قرارمی گیرد.


البته امروزه اغلب دستگاه هایی که تحت عنوان میکروویو به فروش می رسند، علاوه بر لرزاننده (نوسان یا موج ساز) مورد بحث، دارای یک یا چند المنت (سیم فلزی ای که در مقابل جریان برق مقاومت بالایی دارد و موجب گرم شدن آن می شود)

هستند که به عنوان گریل (کباب پز) و فر، داخل دستگاه قرار داده شده اند. چنین دستگاه هایی را به عنوان «میکروویو گریل دار» و یا «میکرویو+گریل+فر» و یا کامبینیشن (یعنی ترکیب چند دستگاه) می شناسند.

● تأثیر اشعه مایکروفر در سلامت انسان

مطالعات جدید، مسئله مسمومیت زایی و سرطان زایی اشعه های مایکروفر را رد کرده اند. با این وجود، ایمنی اشعه مایکروفر برای سلامت انسان مورد بحث است. این که آیا اشعه مایکروفر می تواند باعث ایجاد ترکیبات سرطان زا در غذا گردد یا نه، با تحقیقات علمی رد شد.

با این حال، اشعه مایکروفر همانطور که غذا را گرم می کند، بافت های بدن را نیز گرم می نماید. مواجهه با مقدار بالای اشعه مایکروفر، می تواند باعث سوختگی دردناک شود.

خصوصا عدسی چشم به حرارت زیاد حساس است و مواجهه زیاد با اشعه های مایکروفر می تواند باعث کاتاراکت (آب مروارید) شود.

مواجهه تصادفی با مقادیر بسیار بالای اشعه مایکروفر می تواند باعث تغییر یا از بین رفتن اسپرم شده و نازایی موقت درمردان ایجاد کند. البته این مواجهه در صورتی می تواند رخ دهد که اشعه از درون دستگاه به بیرون نفوذ کند، یعنی هنگامی که درب آن به طور کامل بسته نشده است، یا درز آن خراب یا کهنه است یا جرم گرفته است. به همین دلیل محفظه داخل مایکروفر را باید چند مدت یک بار، با آب و مواد شوینده ملایم شست.

باید به خاطر داشت که تابش اشعه های مایکروفر با قطع برق آن به طور کامل متوقف می شود و این اشعه ها در غذا نیز باقی نمی مانند و هرگز غذا را رادیواکتیو نمی کنند.

بیمارانی که از Pacemaker یا باتری قلب استفاده می کنند، در استفاده از مایکروفر باید محتاط باشند، زیرا امواج مایکروفر به خصوص در مایکروفرهای قدیمی، می توانند با سیگنال های آن تداخل کنند.

● ظروف مورد استفاده در مایکروفر

فقط ظروفی که مخصوص مایکروفر هستند، باید در این دستگاه استفاده شوند.

ظروف پلاستیکی معمولی برای استفاده در مایکروفر مناسب نیستند، زیرا با حرارت بالای مایکروفر، ساختار شیمیایی این ظروف تغییر می کند و مواد سمی وارد غذا می گردند. برای گرم کردن غذاهای چرب، ظروف شیشه ای یا پلاستیکی ارجحیت دارند.


ظروف فلزی یا دارای روکش فلزی و نیز فویل های آلومینیومی برای استفاده در مایکروفر مناسب نیستند، زیرا اشعه های مایکروفر را منعکس می کنند و ممکن است به خود دستگاه نیز آسیب برسانند.

ظروفی که در مایکروفر گرم می شوند، برای استفاده در این دستگاه نامناسب اند، ولی ظروفی که سرد باقی می مانند، برای این منظور مناسب ترند.

برای امتحان ظرف شیشه ای مناسب برای مایکروفر، می توان ظرف موردنظر را برای یک دقیقه در مایکروفر قرار داد. اگر ظرف گرم شد،


برای استفاده در مایکروفر مناسب نیست، اگر ولرم شد، برای دوباره گرم کردن غذا مناسب است، نه پختن غذا و اگر سرد باقی ماند، برای پختن غذا هم مناسب است.

شکل ظرف در نوع حرارتی که غذا در طی گرم کردن می بیند، موثر است. در ظروف گرد یا بیضی شکل، کناره های غذا نمی سوزد، زیرا در این ظروف تمام کناره های غذا به طور یکنواخت حرارت می بیند، ولی در ظروف مربعی شکل، کناره های غذا بیشتر می سوزد.

ظروف گود، به علت این که سطح تماس بیشتری ایجاد می کنند، برای گرم کردن غذا در مایکروفر مناسب ترند.

برای حفظ رطوبت درون غذا و یکنواخت حرارت دیدن آن، بهتر است روی غذا پوشانده شود. اگر بدین منظور از روکش های پلاستیکی استفاده می شود، بهتر است با غذا تماس نداشته باشند.

● معایب اجاق مایکروویو

۱ چون انرژی مایکروویو مناطق پرآب غذا و بیشتر و مناطق بدون آب را کمتر گرم می کند، اگر درست تنظیم نشود، احتمال دارد غذا در برخی از مناطق به حد کافی گرم نشود و باکتری های مضر آن از بین نرود.

۲ نمی توان از هر نوع ظرفی در آن استفاده کرد، زیرا برخورد امواج با سطح فلزات، ممکن است سبب ایجاد شعله و آتش سوزی و حتی انفجار دستگاه شود. برخی ظروف پلاستیکی غیراستاندارد، هنگام


تماس با مواد داغ، پلیمرهای شیمیایی منتشر می کند که انسان را دچار مسمومیت می سازد و مصرف غذاهای گرم شده در آنها برای سلامت بدن خطرناک است.

۳ برخی تحقیقات نشان داده است که امواج مایکروویو با توان بالا قادر است شکل مولکول های مواد


غذائی از جمله ویتامین ها را تغییر دهد. همچنین بعضی از تحقیقات علمی بیانگر آن است که برخی از خواص غذا در اثر امواج از بین می رود.

۴ سوختگی ناشی از استفاده از این دستگاه نیز مطرح است. گرم کردن شیر در ظروف شیشه ای سبب می شود حرارت شیر بسیار بیشتر از حرارت ظرف آن باشد و موجب سوختگی گردد. پختن تخم مرغ در این دستگاه، گاه به انفجار آن در محوطه مایکروویو منجر می شود.

● مزایای اجاق مایکروویو

۱ مهمترین مزیت آن پخت و گرم کردن سریع غذا می باشد.

۲ پختن سبزی ها در فرهای مایکروویو به مدت کوتاه به جای آبپز کردن طولانی مدت آن، سبب حفظ بیشتر ارزش غذایی و ویتامینی آنها می شود. برخی از ویتامین ها مانند ویتامینC و B۱ به مدت پخت بسیار حساس است


و به همین دلیل هرچه مدت پخت غذا کوتاه تر باشد، این ویتامین ها کمتر از دست می رود بنابراین پختن غذا در مایکروویو باعث می شود در مقایسه با روش سنتی پخت غذا با اجاق گازهای معمولی، ویتامین های آن بهتر و بیشتر حفظ شود.

۳ در مراحل پخت با این اجاق ها، کیفیت پروتئین های مواد غذائی بهتر از روش های دیگر حفظ می شود.

۴ امکان ایجاد مواد سمی هنگام پخت مواد غذایی دریایی در روش بخارپز و مایکروویو کمتر از سایر روش های پخت است.

● چند روش ساده برای افزایش کارآیی مایکروویوها

همواره سطوح داخلی مایکروویو را تمیز نگه دارید تا تابش مایکروویو بتواند به طور موثر به غذا برسد. برای این امر از قبل برنامه ریزی کنید.

آب کردن غذای یخ زده در مایکروویو ممکن است راحت باشد، اما آب کردن آن در دمای بیرون، آزادانه و بدون صرف انرژی انجام می گیرد.

همچنین دقت کنید غذاهای له شده و بسته بندی شده که قابلیت پختن در مایکروویو را دارند، اغلب باعث می شوند تا انرژی بیشتری نسبت به «پختن از ابتدا» مصرف شود. از این رو بهتر است برای محاسبه انرژی صرف شده برای آن، فرآیندهای پیش پخت، بسته بندی و انتقال را نیز اضافه کرد.

تقسیم غذا به قطعات کوچک تر و با ضخامت کمتر نیز شیوه مناسبی است که باعث می شود غذا بهتر و راحت تر گرم شود.

به این نکته توجه کنید غذایی که از فریزر خارج می شود، قبل از قرار گرفتن در مایکروویو باید به طور کامل از حالت یخ زدگی خارج شود چون آب، بسیار راحت تر از یخ، اشعه مایکروویو را به خود جذب می کند.

و...

آشپزی ایمن با مایکروویو نیازمند شناخت معایب و فواید این دستگاه است. در صورت استفاده صحیح از مایکروویو، این دستگاه می تواند روشی آسان و سریع برای آشپزی و آماده سازی غذا باشد بدون اینکه خطری برای سلامتی به وجود آورد.


صفحات جانبی

نظرسنجی

    لطفاً نظرات خود را درمورد وبلاگ با اینجانب در میان بگذارید.(iman.sariri@yahoo.com)نتایج تاکنون15000مفید و 125غیرمفید. با سپاس


  • آخرین پستها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :