تبلیغات
برق. قدرت. کنترل. الکترونیک. مخابرات. تاسیسات. - آموزش ساده حذف دایمی اکانت و نوشته ها و عکسهایتان از صفحات فیس بوک

برق. قدرت. کنترل. الکترونیک. مخابرات. تاسیسات.

دایره المعارف تاسیسات برق (اطلاعات عمومی برق)

- حذف دایمی در فیس بوک:

۱- ابتدا Log in کرده و وارد صفحه تان در فیس بوک شوید.

۲- به گزینهAccount, و سپس  Settings بروید.

۳-در انجا روی لینک  Deactivate Account (غیر فعال کردن حساب) کلیک کنید. این باعث میشود که صفحه فیس بوک شخصی شما غیر فعال شود.... فعلا هنوز حذف نشده...

۴- در صفحه بعدی که میاد :گزینه why are you deactivating (دلیل ترک همیشگی ) را - یکی از دلایلش را- انتخاب (تیک) کنید.. بجز other ........دلیل (other ) را تیک نکنیدچون مجبور میشید که دلیل تان را در زیرش توضیح دهید... 

و حتما در پایین اون صفحه : گزینه opt out of receiving future email from Facebook  را انتخاب (تیک) کنبد تا دیگر از طرف سایت فیس بوک هیچ ایمیلی برای دعوت مجددتان به فیسبوک دریافت نکنید....(opt out اینجا یعنی عدم تمایل)...... اگر opt out نکنید صدها ایمیل در اینده از سوی فیسبوک برای  دعوت مجددتان به فیسبوک دریافت خواهید کرد......

5- پایینش گزینه deactivate my account (تایید) را کلیک کنید... در صفحه ای که می اید فیسبوک از شما میخواهد تا پس وردتان را بنویسید...و یک کد امنیتی ( security check ) دو کلمه ای براتون میزاره که باید عینا با یک فاصله مثل خودش اونجا توی باکس پایینیش تایپ کنید (اگر خواندنش سخته روی okay کلیک کنید تا بالاخره یه کد امنیتی دیگه ای بهتون بده که خوندنش راحتتر باشه براتون)...و نهایتا okay را کلیک کنید  ...

بعد از این مراحل: شما باید "حداقل تا دو هفته" اصلا به هیچ وجه وارد صفحه شخصی تان در فیسبوک نشوید (لاگ این Log in نکنید) و مطلب و عکسی اضافه با کم نکنید تا این صفحه کاملا تا دو هفته راکد و غیرفعال بماند و بعد از این دو هفته اکانت شما برای همیشه دیلیت/حذف خواهد شد و مراجعان اینترنتی امکان دسترسی و تماشای صفحه تان را دیگر نخواهند داشت.  

How to leave Facebook: Log in, go to Account, Account Settings. At the bottom of the first screen ("Settings") is a link to "Deactivate Account." Yes, Facebook makes you "deactivate" before deleting. Click the link, and you'll see a screen full of photos of your "friends" and messages about how they will miss you. Pick a "reason for leaving," and be sure to opt out of receiving future email from Facebook (if you don't, you'll get a stream of email messages trying to entice you back onto the network).

You must leave your account "deactivated" and not log in to it for two weeks, after which Facebook will delete it.

- حذف دایمی در توییتر:

۱- وارد اکانت تان در توییتر  شوید Log in کنید.

۲- به قسمت Settings, و به گزینه  Account.بروید.

۳- بعدش شما را می برد به صفحه verification (تایید کردن)... 

و در پایین صفحه ای که می آید روی لینک delete my account (حذف  اکانت) کلیک کنید.

۴-بعدش هم  گزینه , Okay, fine, delete my account را انتخاب کنید.

 .کار تمام است....توییتر بلافاصله اکانت کاربری شما را با محتویات و عکسهایش برای همیشه حذف و پاک و غیر قابل دستنرسی و نمایش می کند. و غیر قابل برگشت........البته توییتر  تا حداکثر ۳۰ روز(سی روز)بعدش هنوز اطلاعاتتون را توی دیتابیس داخلی خودش(نه روی اینترنت) ، نگه میداره و بعدش برای همیشه جذف میکنه..  .

 

 

How to leave Twitter: Log in, and go to Settings, Account. At the bottom of the page is a link that

 says "Deactivate my account." Click it, and you'll go to a verification screen. Click Okay, fine, deactivate my account.

 Twitter account will immediately be deactivated and become unrecoverable.

 

سایت مجانی  Suicide Machine, هم در کمتر از یکساعت میتواند تمام اطلاعات و مطالب مربوط به شما روی اینترنت را جلوی چشمانتان برای همیشه حذف کند...

Suicide Machine, a Web 2.0 "suicide" website that will do it for you, right before your eyes 

http://suicidemachine.org

صفحات جانبی

نظرسنجی

    لطفاً نظرات خود را درمورد وبلاگ با اینجانب در میان بگذارید.(iman.sariri@yahoo.com)نتایج تاکنون15000مفید و 125غیرمفید. با سپاس


  • آخرین پستها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :